Het contact met mijn patiënten is persoonlijker geworden waardoor het herstelproces sneller en doeltreffender is. Mijn patiënten zijn tevreden ik kan meer patiënten in minder tijd helpen. Fantastisch spel! Mies van Mierlo, fysiotherapeut.

 

Ik zocht een manier om mijn lesprogramma op te frissen. Met het kaartspel heb ik inspiratie opgedaan om de verplichte lesstof toegankelijker voor de leerlingen te maken. De lessen zijn gezellig en sfeervol. Het goed Gesprek spel heeft mijn wiskundelessen kleur gegeven, dank daarvoor. Peter Nolte, docent wiskunde A.

 

Het spel heb ik van mijn collega's gekregen. Ik heb het eerst thuis uitgeprobeerd op mijn man, kinderen en vriendinnen :-) ik merkte al snel resultaat en nu ligt het spel op mijn balie en probeer ik het uit op de mensen in de wachtkamer. Het is ontzettend leuk om te merken dat ik ze gerust kan stellen door de tips van het goed gesprek spel te gebruiken. Ik heb er veel plezier van. Elsbeth Visser - de Jong, dokterassistente

 

Een mooie aanvulling op mijn collectie werkmaterialen voor het geven van workshops en trainingen! Pieter-Bas Smit, coach, vader en hockeytrainer jeugdteam.