Het spel is praktisch en actiegericht. Het bestaat uit duidelijke en herkenbare persoonlijkheidskwaliteiten. Welke spelvariant je ook doet, de uitkomsten van het Goed Gesprek spel schetst een kernachtig persoonlijkheidsprofiel waar je wat mee kunt. Het spel suggereert nieuwe ideeën, schept een compleet en duidelijk beeld van persoonlijke voorkeuren en bevordert je creativiteit voor het communicatief verleiden van de mensen om je heen.   

De achterliggende kracht van het goed gesprek spel is dat alles wat over en van elkaar gedacht wordt door de gebruikers snel helder wordt. Het spel haalt op speelse wijze denkbeelden uit het brein van de gebruiker en maakt ze zichtbaar (voor anderen). Door de verschillende speelvarianten creëren de gebruikers beelden van een doelpersoon of personen. Het spel helpt vervolgens om daar succesvolle communicatie voor op gang te brengen; goede vragen en gesprekken volgen bijna als vanzelf. Het is zoals een oud gezegde: één beeld zegt meer dan duizend woorden.

Bij aankoop van het spel ben je automatisch lid van de community en deel je met andere gebruikers ieders ervaringen en nog meer toepassingen. Klik op de spel variaties hiernaast en lees een aantal van de talloze mogelijkheden in coaching en ontwikkeling om het spel te gebruiken.